İşte Belediye Meclisi'nin gündemi

Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı birazdan başlayacak.

06 Kasım 2017 Pazartesi 13:44
İşte Belediye Meclisi'nin gündemi

Belediye Meclisi bugün Muzaffer Külcü yönetiminde saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda toplanacak.

Çorum Belediyesi’nin 160 milyon lira borç, 390 milyon lira gelir olmak üzere toplam 550 milyon lira 2018 yılı ve izleyen 2 yıl bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilecek.

Buhaarevler Mahallesi Bişkek Caddesi üzerine Çorum Belediyesi’ne ait daha önce sağlık evi olan alanın akaryakıt istasyonu işaretlenmesine yapılan itiraz değerlendirilecek. Belediye Başkanı ve Meclisi bir önceki ay aynı konuda yapılan itirazı reddetmişti.

Güzelyurt ve Karapürçek köylerinde çöp ve enerji tesisi için gayrı menkul satın alınacak.

Çorum Belediyesi mahallelerde kreş yapılması için imar planında yeni alanlar işaretleyecek. Binevler yolu üzerinde bulunan ve daha önce Belediye Başkanlık Konutu olarak planlanan alan da kreş olacak.

Organize Sanayi Bölgesi arkasında hazineye ait arazide plan değişikliği yapılacak. Söz konusu alana özel şahıs tarafından tavuk gübresinden enerji üretilmesi için kapsamlı bir tesis kurulacak.

Son Güncelleme: 06.11.2017 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165