İşte! Çorum’da enerji kesintisinin nedeni

Çorum’da dün akşam ve bugün enerji kesintileri meydana geldi.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 15:18
İşte! Çorum’da enerji kesintisinin nedeni

Çorum’da dün akşam ve bugün enerji kesintileri meydana geldi.

Yedaş İl Koordinatörlüğü’nden alınan bilgilere göre dün akşam yaşanan kısa süreli kesintinin kablolarda meydana gelen arızadan kaynaklandığı ve kısa sürede onarılarak, sorunun çözüldüğü belirtildi.


Bugün öğleden sonra yaşanan elektrik kesintisinin ise Çorum Samsun yolu Çimento fabrikası karşısında bulunan TAEİAŞ'ye ait trafodan kaynaklandığı trafonun devre dışı kaldığı, şehri besleyen Organize Sanayi Bölgesi'ndeki trafodan şehre tekrar enerji verildiği bildirildi.

Alınan bilgilere göre TEAİŞ'e ait trafonun arızasının giderilmesi için ekiplerin çağırıldığı ifade edildi. Ancak OSB'den sağlanan enerjinin şehrin tamamına yetmediği bu nedenle akşam sorun yaşanmaması için bazı sanayi tesislerine enerji verilemeyeceği kaydedildi. Ayrıca Sanayici ve iş adamlarının kesintiler konusunda bilgilendirildiği dile getirildi.


Son Güncelleme: 15.07.2017 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.