İşte örnek tavır

Siyasi partilerin il başkanları, terör konusunda tek yumruk oldu.

15 Aralık 2016 Perşembe 16:17
İşte örnek tavır

Siyasi partilerin il başkanları, terör konusunda tek yumruk oldu.

Yaşanan terör olaylarının karşısında, siyasi farklılıklarını bir kenara bırakarak el ele veren il başkanları, “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” sözüne atıfta bulunarak, “Milletimizin ve vatanımızın geleceğine kast eden her kim olursa olsun, bu saldırı kimden gelirse gelsin, millet olarak topyekün bu saldırıların karşısında kale gibi durmalıyız.” dediler.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı ve MHP il Başkanı Mehmet Akif Aras, birlikte gerçekleştirdikleri buluşmada, yaşanan terör olaylarını değerlendirdi.

Her üç başkan da siyasi farklılıkların bir araya gelerek, memleket meselesinde birleşmeye engel olmadığının mesajını verdi.

Terör konusunda atılacak tüm adımlarda, siyasi parti temsilcileri olarak milli bir duruş sergilenmesi gerektiğinin altını çizen İl Başkanları, teröre karşı ortak tavır aldı.

Tarihin ilk yazılı barış adlaşmasına ev sahipliği yapan bu toprakların barış şehri olarak kalmasında üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceklerini kaydeden İl Başkanları, kinci Bahar >Lokantası’nda gerçekleştirdikleri buluşmada, “Çorum’da kardeşliğin simgesi olacağımız gibi Çorum’u da Türkiye genelinde barış şehri olarak örnek yapmakta kararlıyız. Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyor ve her türlü terörün karşısında olduğumuzu ifade ediyoruz.” dediler.

Son Güncelleme: 15.12.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165