İtalyan gelin Müslüman oldu

Çorum'un Seydim köyü nüfusuna kayıtlı olan Engin Öz ile İtalya'da tanışan İtalyan vatandaşı...

28 Ağustos 2015 Cuma 10:43
 İtalyan gelin Müslüman oldu


Çorum'un Seydim köyü nüfusuna kayıtlı olan Engin Öz ile İtalya'da tanışan İtalyan vatandaşı Ana-Marıana Marın Müslüman oldu.


Nişanlandıktan sonra Türkiye’ye gelen Marın, Türkler’in dini yaşantılarından etkilenerek, İslam dinini araştırdı. Nişanlısı Engiz Öz’e Müslüman olmak istediğini söyleyen İtalyan gelin, Çorum İl Müftülüğü’ne müracaat etti.


İtalyan gelinin ihtida merasimi, İl Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç tarafından gerçekleştirildi. Marın, İslam dini hakkında bilgiler aldıktan sonra kelime-i şahadet getirerek Müslüman oldu.


ADI MELEK OLDU


Melek ismini alan İtalyan geline Çorum İl Müftülüğü tarafından İhtida Belgesi, Kur'an-ı Kerim, Kur'an-ı Kerim Meali, Kur'an Dili ve İslam İlmihali hediye edildi.




Son Güncelleme: 28.08.2015 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165