İyilik Atölyesi’nden anlamlı etkinlik

“İyilik Atölyesi” Çorum’a gelen tarım işçilerinin çocuklarını lunaparka götürdü.

27 Temmuz 2017 Perşembe 16:11
 İyilik Atölyesi’nden anlamlı etkinlik


Çorum Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından kurulan “İyilik Atölyesi” faaliyetlerine başladı. Çorum’a gelen tarım işçilerinin çocuklarını lunaparka götürerek doyasıya eğlenmelerini sağladı.



İlk olarak Van'ın Erciş ilçesinde Ayşe Ünsal ile Cihat Albayrak tarafından kurulan İyilik Atölyesi, Çorum'da da iyilik gönüllüleri tarafından kuruldu ve faaliyetlerine başladı. Urfalı tarım işçilerinin ve Boyabatlı tuğla işçilerinin çocukları fuar alanındaki lunaparkta istedikleri oyuncağa ücretsiz binerek eğlendi. Çocuklara eğlencenin ardından yemekler ikramında bulunuldu.



Çorum Kent Konseyi Başkanı Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, eğlenceye katılan çocuklarla bol bol sohbet ederek, “Sizler Çorum’da bizim misafirimizsiniz. Sizlere böyle bir sürpriz yapmak istedik. Bu vatanda, bu bayrak altında olmanın onurunu birlikte paylaşıyoruz. Çorum’u böyle bir sürprizle hatırlayın ve Urfa’ya gidince bizi unutmayın. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Aşgın ve yönetimine böyle güzel bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ediyorum” dedi.



İyilik Atölyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında imkânı olmayan, lunaparka hiç gitmemiş çocukları lunaparkla buluşturduklarını ifade eden Aşgın, “İyilik atölyesinin fikri Van’da bulunan öğretmenlerimiz sayesinde ortaya çıktı. Bizlerde bu fikri devam ettirerek iyilik üzerine güzel işler yapmak için koşuyoruz. İlk etkinliğimiz olarak ilimize tarım işlerinde tuğla fabrikalarında çalışmaya gelen mevsimlik işçilerin çocuklarını lunaparkla buluşturmakla başladık. Çocukların yüzlerindeki o mutluluk tarif edilmezi bir duygu. Bu atölyenin kurulması ile birlikte Çorum’da bulunan herkes fikrini bize söyleyebilir. Gençlik meclisi olarak şehrimize iyiliklerin öncüsü olmayı planlıyoruz. Bizler bu çalışmalarımızı yaparken bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü ve Kent Konseyi Başkanımız Turhan Candan’a destekleri için teşekkür ediyorum” 
diye konuştu.











Son Güncelleme: 28.07.2017 01:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.