İzciler Müftü’nün makamında

Çorum Atlas Gençlik İzcilik Spor Kulübü Derneği Faaliyetlerden Sorumlu Müdürü Mustafa Özdemir...

03 Şubat 2015 Salı 10:22
 İzciler Müftü’nün makamında


Çorum Atlas Gençlik İzcilik Spor Kulübü Derneği Faaliyetlerden Sorumlu Müdürü Mustafa Özdemir, beraberinde ilkokul ve ortaokul izcileri ile İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı ziyaret etti.


İzciler Sefa Kılıç, Alperen Çördük, Mehmet Ali Burunsuz, Seyyit Baki Arslan, Abdussamet Güneş, Şemsettin Emir Tapan, Sefa Sarıgöl ve Samed Mustafa Arslan’ın katıldığı ziyarette Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç ve İdari İşler Şube Müdürü Erol Alkan ve Müftülük personeli de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Mustafa Özdemir, Müftü Aşık’ın izci öğrencilere vereceği mesaj ve tavsiyelerini almak istediklerini belirterek, kendilerini kabul edip sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti. Özdemir, Aşık’a faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, ilkokul ve ortaokul düzeyinde çocukları izci kamplarına götürerek kamplarda sosyal ve sportif etkinliklerin yanında Kur'an-ı Kerim, Fıkıh, Siyer-i Nebi, karakter eğitimi konularında dersler verdiklerini anlattı.

Müftülük olarak her zaman geleceğin teminatı olan çocukların, gençlerin ve öğrencilerin yanında olduklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Müftü Aşık, zaman zaman STK'larla bir araya gelip yapılan ve yapılacak faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulunduklarını ve bundan sonra yapacakları toplantılarda Atlas Gençlik İzcilik Spor Kulübü Derneğini de aralarında görmek istediklerini söyledi. Aşık, ziyarete gelen öğrencilere, “Sizler bizim için çok önemli ve değerlisiniz, yılmadan, usanmadan sağlam ve dinamik olarak milli ve manevi değerlere sahip çıkarak yetişeceksiniz ve bizlerde sizler için ne yapmamız gerekiyorsa her konuda yardımcı olacağız.” dedi.




Son Güncelleme: 03.02.2015 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.