İzmir’den Sungurlu’ya yardım

Sungurlu Belediye Başkanlığı ilçe itfaiye Müdürlüğünde kullanılmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden...

12 Aralık 2014 Cuma 17:23
 İzmir’den Sungurlu’ya yardım


Sungurlu Belediye Başkanlığı ilçe itfaiye Müdürlüğünde kullanılmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden bedelsiz malzeme yardım talebinde bulunulmuştu. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu yazılı talebe olumlu cevap vererek, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İtfaiye daire Başkanlığının katkılarıyla Sungurlu Belediyesine bedelsiz olarak verilen malzemeler gönderildi. Gelen malzemeler arasında, Orta Hidrrolik Kurtarma seti, kesici, ayırıcı, teleskopik şahmerdan, kombi cihazı, pompa, ekstansiyon hortum seti, 3 adet el pompası, 6 adet basamaklı plastik takoz seti, 24 adet takoz kilit seti, 6 adet basınçlı kaldırma torbası, 3 adet aksesuar ünitesi, 3 adet şahmerdan kaidesi, 6 adet bar hava silindir, 2 adet portatif sedye, 5 adet oregon bel sabitleyici, 5 adet Tıbbi teçhizat sırt çantası, 3 adet alet kutusu, adet aletleri ile birlikte 9 alet kemeri, 3 adet unisistem kurtarma seti olmak üzere toplam 98 parça Sungurlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde kullanılmak üzere teslim alındı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, İtfaiye Müdürlüğümüzde kullanılmak üzere ihtiyaç malzeme listesi çıkardık. Bu ihtiyaçlarımızın bedelsiz belediyemize tahsis edilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesine yazılı talepte bulunduk. İsteklerimizin tamamını karşıladıkları gibi kendileri fazla malzemede ekleyerek bedelsiz bir şekilde Sungurlu İtfaiye Müdürlüğümüzde kullanılmak üzere göndermişler. Malzemelerin tamamını teslim aldık. Duyarlı davranışlarından dolayı İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı sayın Aziz Kocaoğlu'na ve İzmir Büyük şehir Belediyesi İtfaiye daire Başkanlığına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.





İHA

Son Güncelleme: 12.12.2014 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.