Jandarma’nın 178’nci yılı kutlanacak

Jandarma'nın 178’nci kuruluş yıl dönümü düzenlenecek olan törenlerle kutlanacak.

13 Haziran 2017 Salı 09:56
Jandarma’nın 178’nci yılı kutlanacak

Jandarma'nın 178’nci kuruluş yıl dönümü düzenlenecek olan törenlerle kutlanacak.

14 Haziran 2017 tarihinde saat 10.00’da Çorum Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından aynı gün saat 15.30’da İl Jandarma Komutanlığı kışlasında tören ve tanıtım sergisi faaliyeti icra edilecek.


Atatürk Anıtı’ndaki tören çelenk koyma, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erecek.


Kışlada düzenlenecek olan törende ise saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kutlama mesajlarının okunması, Jandarma Genel Komutanlığı tarihçesinin okunması, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ’ın konuşması şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencilerin eserlerinin okunması, yarışmada dereceye girenlere hediyelerinin verilmesi, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ın konuşması (Emirlerine maruzdur) komando andı, tören geçişi, Jandarma tanıtıcı stantların gezilmesi ve uğurlama, iz takip köpek timinin gösterileri yer alacak. 



Son Güncelleme: 13.06.2017 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165