Judo'da kuşak terfi sınavı

Çorum Belediyespor Kulübünün judo kuşak terfi sınavı Mevlana Spor Salonu'nda çok sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

18 Nisan 2017 Salı 19:37
Judo'da kuşak terfi sınavı

Çorum Belediyespor Kulübünün judo kuşak terfi sınavı Mevlana Spor Salonu'nda çok sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleşti.


Judo İl Temsilcisi Hüseyin Üstündağ, Çorum Belediyespor Antrenörü Savaş Taştan, Alaca Belediyespor Judo Antrenörü Celalettin Kıyışkan, Mimar Sinan Spor Kulübü Judo antrenörleri Erol Şahin ve Mustafa Özkaya tarafından oluşan komisyonda sınava katılan sporcular tüm hünerlerini sergiledi. 60 sporcu komisyon karşısında judo hareketlerini tam yapmak için birbirleriyle yarıştı.


Çorum Belediyespor Kulübü judo antrenörü Savaş Taştan sınav sonrası yaptığı konuşmada, Çorum halkının judoya gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Taştan “Judo kayıtlarımız halen devam ediyor. Geleceğin şampiyon sporcularının böyle güzel salonlarda yetişeceğine inanıyorum. Bu spor tesislerini Çorum halkına kazandıran Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.  


Sınav sonucunda başarılı olan sporculara sertifikaları sınav komisyonu tarafından takdim edildi.


Son Güncelleme: 18.04.2017 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.