Kadın girişimciler öğrencilerle buluştu

TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

26 Kasım 2015 Perşembe 22:59
Kadın girişimciler öğrencilerle buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

www.corumhakimiyet.net’te yer alan habere göre,Önceki gün okul salonunda düzenlenen buluşmaya TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Yasemin Kepçeli, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Özlem Akkaya, Tülay Akça ve Filiz Afşar ile bazı öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile TOBB arasında imzalanan protokol çerçevesinde düzenlenen programın açış konuşmasını yapan Yasemin Kepçeli, iş hayatının özveri gerektirdiğini anlattı.

Programda sırasıyla kürsüye gelen Özlem Akkaya, Tülay Akça ve Filiz Afşar da girişimcilik tecrübelerini paylaşarak öğrencilere eğitim fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye ettiler.

Soru-cevap bölümüyle sona eren programın ardından Okul Müdürü Halise Akay’ı ziyaret eden konuşmacılar, öğrencilerin atölye çalışmalarını inceleyerek bilgi aldılar.


Son Güncelleme: 26.11.2015 23:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165