Kahraman hemşehrimize övgü

Başbakan Binali Yıldırım, 81 ilin emniyet müdürleri ile yaptığı toplantıda 15 Temmuz gazisi hemşehrimiz Turgut Arslan'ın FETÖ hainlerine karşı gösterdiği kahramanlığa dikkat çekti

18 Ocak 2018 Perşembe 11:51
Kahraman hemşehrimize övgü

81 ilin emniyet müdürleri Ankara'da buluşan Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz hain darbe girişiminde teröristlerin saldırısına karşı kahramanca mücadele ederek gazi olan Terörle Mücadele Daire Başkanı hemşehrimiz Turgut Arslan’ı aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Emniyet Müdürlerine seslenen Başbakan Binali Yıldırım, “15 Temmuz ülkemiz için, milletimiz için, demokrasimiz için bir dönüm noktası olmuştur. O gece, özel kuvvetlerden bütün emniyet görevlilerimiz ve emniyet teşkilatımızın vatansever evlatları büyük bir kahramanlık göstermiştir. Polis üniforması içerisindeki bu terör örgütlerine karşı zor ama bir o kadar da önemli bir mücadeleyi başarı ile yerine getirdiniz. Şehitlerimiz gazilerimiz oldu. Terörle Mücadele Daire Başkanımız Turgut Aslan o gazilerden bir tanesi. Kahramanca mücadele sırasında gazi oldu. Turgut Aslan başkan gittikçe iyi oluyor. Bugün onu aramızda görmekten memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.