Kahramana bir tebrik de Başkan'dan

Otoparkın kulübesinde çıkan yangında yaralanan genci çıkaran kahraman genç kıza bir tebrik de Başkan Zeki Gül'den geldi

10 Mayıs 2018 Perşembe 20:29
Kahramana bir tebrik de Başkan'dan

Belediye Başkanı Zeki Gül, bir otoparkın kulübesinde çıkan yangında yaralanan genci alevlerin arasından tek başına çıkaran Ayşe Bilgi’yi ziyaret etti. Gül, kahraman genç kızla bir süre sohbet ederek tebrik etti.

OLAY

Gülabibey Mahallesi Şeyh Eyüp 12. Sokak üzerinde bulunan bir otoparkta dün bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıkmış, yangın sırasında kulübede bulunan Emrah K. adlı genç dumandan etkilenmişti. Yoğun duman nedeniyle gişe kulübesi içerisinde baygınlık geçirerek alevlerin arasında kalan genci, Ayşe Bilgi'yi dışarı çıkarmıştı. Yangında yaralanan genç hastanede tedavi altına alınmıştı.

Son Güncelleme: 11.05.2018 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bRavo 2018-05-11 07:52:11

Helal olsun o bayana. Ancak bir eleştirim size Habercim19 sitesi yetkilileri lütfen başkanı böyle reklam haberlerle vermeyin daha beyefendinin Çorum'a yapmış olduğu bir katkı yok.

Avatar
Kenann 2018-05-11 10:05:53

Herkes tebrik ediyor.. Koskoca Belediye Bu cesur bayana bir hediye veremedik..

Avatar
Abdullah 2018-05-11 11:04:23

Evet, koskoca belediye, yok mu küçük bir hediye. Kayserililerin deyişiyle kuru kuruya kadanı alıyım.