Kale’nin içme suyu şebekesi yenileniyor

Çorum Belediyesi Ramazan ayı içerisinde de altyapı çalışmalarını hızla sürdürüyor.

30 Haziran 2015 Salı 14:11
 Kale’nin içme suyu şebekesi yenileniyor


Çorum Belediyesi Ramazan ayı içerisinde de altyapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kale Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar sonucunda içme suyu şebekesi baştan sona yenilenecek.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Kale Mahallesi'nin içme suyu şebekesinin artık ihtiyaca cevap vermediğini ve çok sayıda şebekede kaçak tespit ettiklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Ekiplerimiz konuyla ilgili çalışmalarını yaptı. Kale Mahallesindeki içme suyu şebekesinin çok eski olması nedeniyle kaçaklar oldukça fazla idi. Su şebekesinde zaman zaman aksaklıklar meydana geliyordu. Yapacağımız şebeke yenileme çalışması ile Kale mahallemizin içme suyu şebekesini tamamen yenileyeceğiz. Mahalle sakinlerimiz daha sağlıklı bir şebekeye kavuşacaklar. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu. 



Son Güncelleme: 30.06.2015 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.