Kamil köyüne yeni muhtarlık

Osmancık'a bağlı Kamil köyünde köy muhtarlığının faaliyet gösterdiği hizmet binası baştan...

26 Ağustos 2014 Salı 10:10
 Kamil köyüne yeni muhtarlık


Osmancık'a bağlı Kamil köyünde köy muhtarlığının faaliyet gösterdiği hizmet binası baştan aşağı yenilenerek modern bir görünüme kavuştu.


Yenilenen ve içi donatılan Muhtarlık Hizmet binasının açılışı 13 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirildi. Törene Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ermiş, siyasiler, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.


Yaklaşık 50 bin liraya yenilenen binanın açılış kurdelesi protokol mensupları tarafından kesildi. Açılış sonrası davetlilere yemek ikramında bulunuldu.


Törende bir konuşma yapan Muhtar Hüseyin Dönmez, mevcut muhtarlık binasının yenilendiğini ve içinin donatıldığını söyledi. Muhtar Dönmez, eski ve kullanışsız olan muhtarlık binasının gerek fiziki yapısıyla gerekse teknolojik donanımıyla modern bir görünüm kazandığını, Kamil köyünde yaşayan vatandaşların daha iyi koşullarda, rahat, huzurlu ve gönül rahatlığı içinde her türlü hizmeti alabilmeleri için elinden geleni yapacağını dile getirdi.


Köylünün derdini dinledi


Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Kamil Köyünde Muhtarlık hizmet binasının açılışına katıldıktan sonra köylülerle bir araya geldi.


Kaymakam Üçüncü muhtar ve vatandaşlarla yaptığı sohbette sorunları, istek ve önerileri dinledi.




Son Güncelleme: 26.08.2014 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165