Kamil Yolunda Onarım

Çorum’un Osmancık ilçesinde sıkıntılı olan keskin virajlar Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde düzeltildi.

31 Ekim 2016 Pazartesi 08:42
Kamil Yolunda Onarım

Çorum’un Osmancık ilçesinde sıkıntılı olan keskin virajlar Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde düzeltildi. 

Osmancık merkezi ile bölgede bulunan köyler ve Kargı ilçesi arasında bağlantı sağlayan, halk arasında Kamil yolu olarak bilinen ve Karayollarına bağlı yolun 11-16 kilometre arasında kalan İnal köyü yakınları Acısu mevkiinde bulunan keskin virajlar Karayolları 71’inci Şube Şefliğine Bağlı ekipler tarafından düzeltme ve düzeltilen kesimlerde genişletme çalışmaları tamamlandı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 aylık bir çalışma sonucunda keskin virajların yoğun olduğu ve kayalık yapıya sahip 4 Kilometrelik kesimde kayaların kırılarak keskin virajların yok denilecek seviyeye düşürülmesi ve yolun genişletilme çalışmaları tamamen Karayolları 71. Şube şefliği ekipmanları ve personeli imkanları yapıldı.

Yoğun trafik yükü olan yolun bu bölgede kalan kısmının ciddi sıkıntılar doğurduğu ve trafik kazası olasılığını artırdığından çalışmaların başlatıldığı, çalışmaların tamamlanması ile yolun trafiğinde önemli oranda rahatlama olduğu bildirildi.

Ayrıca, yol çalışmaları sırasında, yolun kenarında bulunan ve tamamen kuruma aşamasına gelen çeşmenin kaynağının bulunduğu, su oranın artırıldığı ve bu su kaynağını yol kenarında uygun olan bir bölgeye Osmancıklı İş Adamlarından Haydar Kurşun tarafından gelen yeni bir çeşme yapma talebinin olumlu karşılanarak, İşadamı tarafından tüm masrafları karşılanarak yeni bir çeşme yapıldığı bildirildi.

İHA


Son Güncelleme: 31.10.2016 08:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.