Kamuda izinler iptal

Tüm kamu çalışanlarının ikinci bir emre kadar yıllık izinleri kaldırıldı. Başbakan Binali Yıldırım'ın konu ile ilgili genelgesi Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 16:40
Kamuda izinler iptal

Başbakan
 Binali Yıldırım'ın konu ile ilgili genelgesi Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Buna göre, söz konusu 
kamuçalışanlarından halen izinde bulunanlar en kısa sürede görevleri başına dönecekler.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ İZİNLERİ İPTAL

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, darbe girişimi sonrasında iki gündür aralıksız mesai yapan sağlık çalışanlarının idari izinlerini iptal ettiğini açıkladı.

EMNİYET VE TSK'DA DA İZİNLER İPTAL


Emniyet Genel Müdürlüğü dün öğle saatlerinde 81 il emniyet müdürlüğüne "acil" kodlu mesaj göndererek tüm izinlerin kaldırıldığını duyurdu. Duyuruda, "Sağlık izninde bulunanlar dışında tüm personelin izinleri kaldırılmıştır. Herkes görev yerine dönsün" yazılı talimatı verildi.

TSK'da da birimlerde de zorunluluk durumu hariç tüm personelin izinlerinin kaldırıldığı öğrenildi.

ADLİ TATİL İPTAL EDİLDİ

Darbe girişimi nedeniyle çıkan olayların ardından Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından tüm hakim ve savcıların cep telefonlarına mesaj gönderildi.

Mesajda, "Ülkemizde yaşanan son olaylar nedeniyle, bir yıllık izinli bulunan veya yıllık izine gönderilen tüm hakim ve cumhuriyet savcılarının yıllık izin onayları iptal edilmiş olup, izinli bulunan tüm hakim ve savcıların izinlerini keserek, derhal görevlerine başlamalarına, 2016 yılı yıllık ara verme işleminin iptaline karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

(haber7.com)

Son Güncelleme: 18.07.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165