Kamu'dan öğrencilere fotoğrafçılık eğitimi

Çorum- Eskişehir – Ankara – Kars’ta danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren “Kamu Danışmanlık & Eğitim” firması üniversiteli gençlere fotoğrafçılık eğitimi için kapılarını açtı.

14 Aralık 2015 Pazartesi 13:58
Kamu'dan öğrencilere fotoğrafçılık eğitimi
 Çorum- Eskişehir – Ankara – Kars’ta danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren “Kamu Danışmanlık & Eğitim” firması  üniversiteli gençlere fotoğrafçılık eğitimi için kapılarını açtı.

Yapılan açıklmaya göre, Önceki gün  Kamu Danışmanlık firmasının Eğitim salonunda gerçekleştirilen programa Fotoğrafçılığa ilgi duyan Hitit Üniversitesi öğrencilerinden oluşan eğitim grubuna Çorumlu fotoğraf sanatçısı Gürkan Yağmur ve Hitit Üniversitesi öğrencisi Furkan Yücesan da  konuşmacı ve eğitmen olarak katıldı.

Gençleri desteklemenin geleceğe yapılan en büyük yatırım olduğunu söyleyen firma yetkilisi Eşref Burçin Özsaçmacı, “Kamu Danışmanlık Eğitim Firmasının sadece ticari faaliyetler içersinde olmadığını, sosyal alanda gelişim gösteren çalışmaların desteklenmesine katkımız devam edecektir. Fikri olan ve heyecanını topluma faydalı sosyal çalışmalara katmak isteyen tüm düşünceleri desteklerken, geleceğe umutla bakan bireylerin çoğalmasını hedeflemekteyiz.” Dedi.


Özsaçmacı konuşmasında, Temel fotoğraf eğitimi olduğu halde konuşmacı arkadaşların anlatım üsluplarının öğrencilerin fotoğrafa bakış açısının da değiştirdiğini belirterek  Eğitimin içeriğinde ise; kompozisyon, parlaklık, ışık, diyafram, enstantane ve ISO gibi konuların olduğu söyledi.

 

Son Güncelleme: 14.12.2015 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.