Kamyon Garajı hizmette

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi...

01 Şubat 2015 Pazar 16:02
 Kamyon Garajı hizmette

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi, Şoförler ve Nakliyeciler Odası tarafından üyelerin hizmetine açıldı…

Yapılan açıklamaya göre, Çorum’un en önemli ihtiyaçlarından biri olan Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi, Çevre Yolu Gıda Toptancılar Sitesi yanında hizmete açıldı. Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni garajı daha önceki garajda olduğu gibi yine Şoförler ve Nakliyeciler Odası işletecek. Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin,  yeni garajın faaliyete açıldığını belirterek, “Yeni Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitemizi Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odamıza kazandıran başta Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü olmak üzere bu süreçte bizlere yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

236 TIR VE KAMYON KAPASİTELİ

Yeni Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nin 118 kamyon ve 118 TIR olmak üzere toplam 236 araç kapasitesine sahip olduğunu ifade eden Tahsin Şahin, 45 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan garajda sosyal donatılar, lokanta, mescit, market ve idari bina olmak üzere toplam 19 adette nakliyeci işyeri bulunduğunu vurguladı. 

ESNAFTAN TEŞEKKÜR MESAJLARI 

Akkent Mahallesi Gimat yanı No: 19 adresinde faaliyete geçen Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nin bölgede örnek bir garaj olduğunu belirten Tahsin Şahin, son derece şık, konforlu ve nezih bir çalışma ortamına kavuşan esnafların bu yatırımdan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi. Şahin, garajda, tuvalet ve banyoların yanı sıra 50’şer metrekarelik her bir dükkân içerisinde mutfak, lavabo, müdüriyet ve normal oda bulunduğunu dile getirdi. 

Esnaf Başkan Külcü’yü unutmadı

Gıda Toptancılar Sitesi yanındaki yeni Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’ne taşınan esnaflar, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü unutmadı. Garajın kısa sürede bitirilerek Çorum’a ve Çorum esnafına kazandırılmasında önemli rol üstlenen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye kamyoncu ve nakliyeci esnafı teşekkür üstüne teşekkür etti. Coşkun Göcen, Avni Bıyık, Selim Metineren ve Ersoy Demir isimli esnaflar, yeni garajın tamamlanarak faaliyete açılmasından dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve emeği geçenlere teşekkür mesajlarını iletti. Yine garaj esnaflarından Metin Hodul da böyle bir tesisin Çorum’a ve Şoförler Odasına kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Nakliyeciler Derneği Başkanı Niyazi Kip ise eski garajda çeşitli sorunlar yaşayan esnafların artık daha rahat ve konforlu bir çalışma ortamına kavuştuğunu belirtti. Kip, “Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’e, garajın yapımından açılışına kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’ye örnek oldu 

Çorum’da, 26 Ocak’ta yeni yerinde faaliyete açılan Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi, önemli bir özelliği ile de Türkiye’ye örnek oldu. Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Türkiye genelinde il bazında Şoförler ve Nakliyeciler Odası tarafından işletilen tek garajın Çorum olduğunu söyledi. Bu durumun oda üyeleri açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Tahsin Şahin, yeni garajın Çorum’a ve odaya kazandırılmasında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’den çok büyük destekler gördüklerini vurguladı. Şahin, şoför ve nakliyeci esnafının yeni yerlerinde faaliyete başlamasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’a, Çorum Belediyespor Kulübü yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Yeni garajla birlikte Çorum’da dışarıda hiçbir nakliyeci esnafının kalmadığına dikkat çeken Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, “Artık tüm nakliyatçılarımız faaliyetlerini yeni yerimizde sürdürüyor. Yeni Kamyon Garajı ve Nakliyatçılar Sitemize ilerleyen günlerde resmi açılış yapacağız” şeklinde konuştu. 






Son Güncelleme: 01.02.2015 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahalle sakini 2015-02-01 19:47:17

madem garajınız var neden hala ara sokaklarda tırlar ve dorseler park ediyor.polis artık garajınıza beyler demeli.yada söfer kardeşler evlerinin önüne otomobil çeker gibi tır çekmekten vaz geçerler.tanker tır bile çekenler var.

banner165