Kamyon garajı Türkiye’ye örnek oldu

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, kısa adı TŞOF olan Türkiye Şoförler ve...

11 Haziran 2015 Perşembe 14:54
 Kamyon garajı Türkiye’ye örnek oldu


Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, kısa adı TŞOF olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekilliğine getirildi.  Sarı, TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ın başkanlığında yapılan son toplantıda tüm yönetim kurulu üyelerinin oyu ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekilliği görevine seçildi. Sarı’ya ilk tebrik ziyareti ise Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’den geldi. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere önceki gün Ankara’ya giden Tahsin Şahin, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nda çeşitli görüşmeler yaptı.


Çorum’un sorunları TŞOF’ta


Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Kaya ile Çorum Barosu avukatlarından Alparslan Bıyıkoğlu’nun da katıldığı ziyaret sırasında konuşan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, TŞOF Başkanvekilliği görevine seçilen Veysel Sarı’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Şahin, ziyarette ayrıca şoför ve nakliyeci esnafının sorunlarına ilişkinde TŞOF Başkanvekili Veysel Sarı’ya bilgi verdi.


Çorum’un garajı örnek oldu


Çorum’da açılışı yapılan 118 kamyon ve 118 TIR olmak üzere toplam 236 araç kapasitesine sahip yeni Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nin Türkiye’ye örnek bir yatırım olduğunu ifade eden TŞOF Başkanvekili Veysel Sarı, bu yatırımda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşları tebrik etti. Çorum’da, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’in örnek çalışmalara imza attığını ifade eden Sarı, federasyon olarak Çorumlu şoför ve nakliyeci esnafına yönelik desteklerinin süreceğini dile getirdi.




Son Güncelleme: 11.06.2015 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2015-06-11 15:39:30

kamyon garajına ne gerek vardı kamyoncular zaten fuar alanını kamyon garajı olarak kullanıyorlar.fuar alanı sadece fuar zamanı fuar alanı geri kalan zamanda direksiyon eğitim alanı kamyon garajı asker uğurlama alanı gececilerin kafa çekme alanı arabaların teker yakma drif atma araç kaydırma alanı vs vs çoğaltmak mümkün bu duruma ne zman dur diyecekler merak ediyorum inşallah bu yüzden birilerine bişey olmadan bir an önce çare bulurlar.yoksa birilerinin kafası atacak ve ortalık karışacak (polis geliyo bi dolanıyo gidiyo sonra vur pastlasın çal oynasın sizde kamyon garajımız var diye sevinim bağalım)