Kan ver hayat kurtar

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Kızılay’a kan bağışı kampanyasında bulunduklarını söyledi.

19 Ocak 2017 Perşembe 16:26
Kan ver hayat kurtar

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Kızılay’a kan bağışı kampanyasında bulunduklarını söyledi.

Saatcı, son dönemlerde Türkiye’de toplam  kan stok sayılarının altına düşme ihtimaline karşı  Memur-Sen il temsilciliği olarak Bayındır Memur-Sen il temsilciliği ile “Bir Kan Bir Can”  ilkesiyle başlattıkları kan bağışı kampanyasına tüm hizmet kollarının destek vermesini beklediklerini vurguladı.

Saatcı, “Kızılay kan konusunda çok önemli bir rol üstlenmekte, bu üstlendiği rolü de en iyi bir şekilde yerine getirmek için azami gayret göstermektedir. Bu nedenle Çorum’daki Kızılay başkanımız Sedat Canbolat’a gayretlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çorum’da başta Memur-Sen hizmet kolları olmak üzere, sivil toplum örgütlerinin, kamu kurumlarının ve tüm halkımızın sağlıklı yaşam için de önemli olan ve sağlığı yerinde olan vatandaşlarımızın kan bağışına destek vermelerini diliyorum.

Memur-Sen hizmet kollarından kan bağışında ilk olma özelliğiyle öne çıkan Bayındır Memur-Sen İl temsilcisi Mustafa Bayrak olmak üzere destekte bulunan ve bulunacak tüm üyelerimize teşekkür ediyor ve devamını bekliyorum” dedi.


Son Güncelleme: 19.01.2017 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.