Kanal 19’dan bir ilk

Kanal 19 Televizyonu, yerel televizyonculuğun çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

15 Nisan 2014 Salı 20:10
 Kanal 19’dan bir ilk


Kanal 19 Televizyonu, yerel televizyonculuğun çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

Bölgede ilk ve tek olan Canlı Yayın Aracını hizmete sunan Kanal 19 Televizyonu, sadece Çorum değil Türkiye'nin her yerinde hizmete hazır olan Canlı Yayın Aracını 30 günlük hazırlanma aşamasının ardından tamamladı.

Kanal 19 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Bıçakcı yaptığı açıklamada, “21 yıllık televizyonculuk tecrübesiyle ilkesel ve istikrarlı duruşu ile yıllardır Çorum halkına hizmet vermekte olan kanalımız her zaman ilklerin öncüsü olmuştur. Bu vesile ile yıllardır beklenen hizmeti full donanımlı yüksek kalite Canlı yayın aracını hizmete sunarak başardık. Bölgede tek olması bakımından yerel televizyonlar arasında en güçlü ses, en güçlü rakip olmayı sürdürüyor. Canlı yayın aracımız tüm programlar, açılışlar, toplantılar, seminerler, şenlikler, festivaller 'her yerde biz varız ' sloganıyla hazır durumda. Çorum halkının teveccühüne layık olmaya çalışıyor ve birbirinden sürpriz projelerimizle yolumuza devam ediyoruz.” diye konuştu.






Son Güncelleme: 15.04.2014 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-04-16 08:38:17

"biz heryerdeyiz" sloganı ile yola çıkmışlar ama bir de yazım kurallarına dikkat edip, "biz her yerdeyiz" diye yazsalarmış daha iyi olurmuş..

banner165