Kanal 5’e konuk olacak

Belediye Başkanı Zeki Gül, Kanal 5'e konuk olacak.

20 Eylül 2018 Perşembe 16:01
Kanal 5’e konuk olacak

Belediye Başkanı Zeki Gül, 22 Eylül 2018 Cumartesi günü (yarın), Kanal 5 televizyonunda yayınlanan ‘Aydın Tufan ile Gündem Özel’ programında canlı yayın konuğu olacak.

Belediye Başkanı Zeki Gül, 22 Eylül 2018 Cumartesi günü Saat:14.30’da Kanal 5’te yayınlanan Aydın Tufan’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programında, Çorum’a yapılan yatırımlar, devam eden çalışmalar hakkındaki bilgi verecek.

Programı izlemek isteyenler, www.kanal5.com.tr/canli-yayin/ adresinden izleyebilecekleri gibi TÜRKSAT uydusundan Frekans 12685, Sembol Oranı (Sembol Rate) 30000, Vertical (Dikey) Fec; 2/3 takip edebilirler.

15 BİN AŞURE İKRAMI

Çorum Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle 21 Eylül 2018 Cuma günü 6 farklı bölgede 15.000 aşure ikram edecek.

Belediye Başkanı Zeki Gül, gönülleri Kerbela Çölü olmaktan kurtarmak için kardeşliğimiz, birliğimiz daim olsun. Aşure gününün İslam âlemi ve insanlık için huzura, felaha ve hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitlerimizi rahmet, minnetle yad ediyorum dedi.

Başkan Gül, “Muharrem ayı nedeniyle hazırlayacağımız 15.000 paket aşureyi altı farklı bölgede dağıtacağız. Belediye Yanı (Küçük Park), Milönü (Eti Lisesi Yanı), Yunus Emre Parkı Yanı, Özdoğanlar Sineması Yanı, Huzur Camii Yanı (Göğüs Hastalıkları Hastanesi Karşısı), Yazıçarşı Kavşağı’nda 21 Eylül 2018 Cuma günü saat 13.30’da dağıtımı yapılacak. Aşure ikram edeceğimiz stantlarımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz”dedi.

GAZİLERE ZİYARET

Belediye Başkanı Zeki Gül, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Çorum Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül ve gazilerin de yer aldığı ziyarette konuşma yapan Gül, 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı. Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 tarihinde hem gazilik hem de mareşallik unvanının verilmesi nedeniyle Gaziler Günü’nün kutlandığını hatırlatan Gül, “Gaziler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen çeşitli etkinliklere katıldık. Allah vatandaşlarımızı ülkedeki şehit ve gazilere saygıdan uzak tutmasın. Bizim inancımızda evladını askere gönderen anne oğluna “haydi oğlum askere git ya şehit ol ya gazi” derler. 15-16 yaşındaki kınalı kuzularını Çanakkale’ye gönderen anneler neyse, 15 Temmuz’da da anneler aynısını yapmıştır. Ülkemizin bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığını düşünen herkes Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da ne yaptıysa 15 Temmuz’da da aynısını yapmıştır. Vatanı, milleti için kimisi şehit olmuş, kimisi gazi olmuştur. Ben tüm şehitlerimize rahmet diliyorum, yaşayan gazilerimize de aileleriyle hayırlı bir ömür diliyorum. Gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül Başkan Gül’e teşekkür etti.

Ziyarette Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit eşlik etti.

RESİM SERGİSİ

Usta Ressam Makbule Ayaz birbirinden değerli eserlerden oluşan sergisini Çorum Belediyesi Sanat Galerisi’nde açıyor.

Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunan, kendine has tekniklerle çalışan ünlü ressam Makbule Ayaz'ın "Makbule Ayaz Resim Sergisi" isimli kişisel sergisi, Çorum Belediyesi Sanat Galerisi’nde 24 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 15.00’da açılacak ve 29 Eylül 2018 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Türkiye’nin değerli ressamlarından olan Makbule Ayaz'ın kişisel resim sergisine bütün Çorumluları davet etti.

Son Güncelleme: 20.09.2018 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-09-20 22:57:24

Başkan aylar geçti hiçbir varlık gosteremedin.. Valla reklam yapacağın işlerinizde mv. Ceylan nemalandı, sen olsan ben buradayım diyemeyen birini aday yaparmisin

banner165