‘Kanlı oyunlara boyun eğmeyeceğiz’

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şubesi Başkanı Ahmet Saatcı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

22 Şubat 2016 Pazartesi 15:09
‘Kanlı oyunlara boyun eğmeyeceğiz’

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şubesi Başkanı Ahmet Saatcı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

Saatcı, yaptığı açıklamada şunları ifade etti; ”Tüm karanlık plan ve senaryolar; Türkiye’nin ortak tasavvurunu yıkmak, İdeallerinin önünü geçmek,  Yeniden Büyük Türkiye’nin kurulmasını engellemek, Adil Bir Dünyanın oluşumunda Türkiye’nin rol almasına taş koymak için yapılmaktadır. Terör saldırıları mazlumların ve mağdurların huzura kavuşmasını istemeyen lobilerin eseridir.Bu tohumdan maki çıkmaz, ot olmaz. Bu tohumdan yine büyük bir çınar olur,  çünkü bu çınarın tohumunda imparatorluk geni vardır,  üç kıtayı yönetmiş bir irade ve küresel aktörlük DNA’sı gizlidir. Bu genetik kodların gelişimini engellemek isteyen, Türkiye üzerinde hesabı olan yabancı güçler,  iç bünyemizdeki zaaflarımızdan da yararlanarak Türkiye’yi bölgesinde itibarsızlaştırmak, hezimete uğratmak istemektedirler. Yerli ve milli düşüncenin temsilcileri olarak, emperyalizmin kanlı oyunlarına boyun eğmeyeceğiz."Türkiye’yi yeniden büyük dünya devleti kılacak temel dinamik 78 milyonun birlik ve beraberliğidir. Bu kardeşliği tesis edecek ise komisyonlarımızla birlikte Memur-Sen’dir.  Türkiye’nin çatı kuruluşu olarak, düşünce, hedef ve hayal birlikteliğini birlikte sağlayacağız. Türkiye için en büyük tehdit karamsarlık, moral çöküntü, yarınlara ilişkin güven kaybı, gelecek endişesidir. Gelecek kaygısını artırmak, umutsuzluğu pompalamak, toplumu karamsarlığa itmek isteyen lobiler var. Bu lobilere inat, sizler Türkiye’nin geleceğine yönelik umutları artıracaksınız.  2000 yıllık bir tarihsel geçmişe, büyük bir medeniyet birikimine, güçlü devlet geleneğine sahip bir milletiz. Türkiye’yi umutsuzluğun, güvensizliğin, karamsarlığın ülkesi yaptırmayacağız, yaptırmayacaksınız.

Yeniden Büyük Türkiye’ye ve İslam’ın adaleti ve ahlakı ile donanmış Adil Bir Dünyayı hep birlikte kurucağız. ‘Yeniden Büyük Türkiye', 'Güçlü Türkiye' adı her ne olursa olsun hedeflediğimiz Türkiye’nin asli öznesi gençler, engelliler, kadınlar ve emeklilerdir.  Türkiye’nin yeniden kuruluşunda olmalısınız. Bu yüzden yeni anayasa noktasında ‘siyasiler yapsın, biz uyalım, meclis yazsın biz uygulayalım’ pozisyonu almamalıyız.  Yeni anayasanın yapım ve yazım sürecinde aktif sorumluluk almalı, alanı dinamik tutmalıyız. Bu tarihi bir görev ve sorumluluktur. Bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirmek zorundayız.

Dünyada ve Türkiye’de kayıp nesillerin ortaya çıkmaması, yaşatmak için yaşama duygusuna sahip nesillerin küresel dünyanın her yerinde söz sahibi olması için Anadolu’yu karış karış dolaşarak toplumun değişik kesimlerine ulaşmaya, tecrübe paylaşımı yapmaya devam edelim. Menzilimizi genişletelim."

 

Son Güncelleme: 22.02.2016 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165