Kar Yağdı Sürücüler Mahsur Kaldı

Çorum’da bu sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı.

06 Şubat 2016 Cumartesi 17:14
Kar Yağdı Sürücüler Mahsur Kaldı

Çorum’da bu sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. 

Çorum-Osmancık karayolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda sürücünün mahsur kaldığı yol Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonunda tekrar trafiğe açıldı.

Bir süredir kentte mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava yerini kar ve tipiye bıraktı. Kırsal kesimde etkisini iyice hissettiren kar ve tipi Çorum-Osmancık Yolunun kapanmasına neden oldu. Etkili kar yağışı nedeniyle Osmaniye Köyü ile Gölünyazı mevkisi arasında kalan bölümde trafik akışı durdu.

Bu yolu kullanan çok sayıda sürücü Osmaniye Köyü yakınlarında mahsur kaldı. Yolda mahsur kalan vatandaşlar, jandarma ve Çorum İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekiplerini arayarak yardım istediler.

İhbar üzerine bölgeye sek edilen ekipler, yaptıkları çalışmanın ardından kapanan karayolunu tekrar trafiğe açtılar.

İHA


Son Güncelleme: 06.02.2016 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165