Kara gitti, Kılıç geldi

Yeni Valiler kararnamesi bu gece imzalandı.Kararnameye göre, 22 vali merkeze alınırken, 24 ile yeni vali atandı. 26 ilin valisi de kendi aralarında yer değiştirdi.

01 Haziran 2016 Çarşamba 00:48
Kara gitti, Kılıç geldi

Yeni Valiler kararnamesi bu gece imzalandı.Kararnameye göre, 22 vali merkeze alınırken, 24 ile yeni vali atandı. 26 ilin valisi de kendi aralarında yer değiştirdi.

Çorum Valisi Ahmet Kara merkez Valisi olurken, Çorum Valiliği’ne Niğde Valisi Necmettin Kılıç  atandı.

Çorum Valiliği'ne Necmettin Kiliç, Sivas Devran Ilkokolu, 4 eylül Ortaokulu, Sivas Kongre Lisesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde   
ögrenim    gördü. 1982 yilinda fakülteden mezun olan Kiliç, 1993 yilinda avukatlik meslegine basladi. 

1984 yilinda Içisleri Bakanliginda Mülki Idare Amirligi  
görevine    baslayan Kiliç, sirasiyla;   Kirsehir   Çiçekdagi ve Kayseri Bünyan    Kaymakam    Vekilligi,    Arapkir   , Çüngüs, Hassa ve Birecik   Kaymakamligi    yapti.

Karaman Vali Yardimcılığı 
  
görevinde    iken 17    Agustos    depremini müteakiben   geçici görev    ile Kocaeli İli'ne atanan Necmettin Kiliç, 6 ay süreyle Kriz    Merkezi yönetiminde      görev    alarak niğde valiliği yaptı.

Kılıç, evli ve dört çocuk babasıdır.


Son Güncelleme: 01.06.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurlu 2016-06-01 09:29:17

Desenize havaalanı Çorum'un gündeminden düştü! Veya Çorum, Havaalanı Yaptırma Derneği kursun, gündem oluşturma, konuşma adına.

Avatar
peri @Sungurlu 2016-06-05 02:00:56

insallah yapılırda biz istanbulda yaşayan çorumlularda şehrimize uçakla bi satte gideriaz bunu en çok biz istiyoruz çorum halkı hakkını aramıyo olanda bize oluyo 10 saat otobüs yolculuğu gözümde büyüyo ben merzifona tokata yozgata gitmrm çoruma uçakla hemde büuük uçaklarla gitmek istiyoz hedefimiz büyük uçak olmalı hakkımız söke söke almalyız ağlamayana havalanı yapmıyorlar ha bide oyları çantada keklik olanı havalanı yoksa oy yok desinler bak o zaman en güzel havalanını nasıl yapıyorlar