Karaca, Genel Başkan Yardımcısı

Genç MİSİAD İl Başkanımız Cesur Karaca...

13 Ekim 2015 Salı 17:43
 Karaca, Genel Başkan Yardımcısı


Genç MİSİAD İl Başkanımız Cesur Karaca, Genç MİSİAD Genel Başkan Yardımcılığına atandı.


Genç MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı Cesur Karaca, yaptığı basın açıklamasında bu göreve kendisini layık gören MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel ve Genç MİSİAD Genel Başkanı Bilgehan Okumuş’a teşekkür etti.

Görevini layıkıyla yerine getireceğini belirten Karaca, “Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğimiz ‘Türkiye’nin dünyaya açılan milli gücü’ sloganıyla yola çıkarak ahilik kültürünü bünyesine ilke edinmiştir. MİSİAD memleketçi ve sanayici iş adamlarının güçlü bir Türkiye ekonomisi için bir araya geldiği sivil toplum kuruluşudur. MİSİAD kısa sürede yurt içinde ve yurt dışında  şubeleri ile her geçen gün büyüyen, en büyük hedefi  Türkiye’den dünyaya açılarak milli sanayi ve milli sermeye ilkesini benimseyen inanmışlar ordusudur.

Bu kapsamda Türkiye’deki tüm memleket sevdalısı iş adamlarımızı ve genç sanayici dostlarımızı bünyemize katılmaya davet ediyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 13.10.2015 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.