Karadağ başkanlığında toplandılar

İl Genel Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları öncesinde AK Parti Grubu bir araya geldi.

02 Ocak 2017 Pazartesi 18:14
 Karadağ başkanlığında toplandılar

İl Genel Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları öncesinde AK Parti Grubu bir araya geldi.

İl Genel Meclisi AK Parti Grup toplantısına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve AK Partili meclis üyeleri katıldı.


Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ terörün hiçbir zaman Türkiye’yi teslim alamayacağını söyledi.


KARADAĞ: TERÖRÜN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ


‘Terörün üstesinden gelineceğini belirten Karadağ, “Ne kadar vahşet uygularlarsa uygulasınlar bunun adı DAEŞ, PKK, FETÖ olsun hepsi aynı merkezden yönetilmektedir. Bu saldırılar ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Türk milletinin huzurunu kaçırmaya yönelik saldırılardır. Terörün üstesinden geleceğiz.”dedi.


CEYLAN: GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ


AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise geleceğe umutla baktıklarını belirterek, “Hiçbir zaman bu ülkede bizleri birbirimize düşüremeyecekler, ülkemizi bölemeyecekler. Biz geleceğe umutla bakıyoruz. Bahar aylarında terörle nasıl mücadele edilir tüm dünyaya göstereceğiz. Tek bayrak, tek devlet, millet diyoruz. Bu düsturla da yolumuza devam edeceğiz. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bizim verecek bir karış toprağımız yok.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 02.01.2017 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.