Karadağ, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylaması çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.

26 Mart 2017 Pazar 16:02
 Karadağ, esnaf ziyaretlerine devam ediyor


AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylaması çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.



Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile birlikte İl SKM Başkanı İl Başkan ve Yardımcısı Eyüp Arslan, İl Başkan Yardımcısı Sümeyye Esenyel, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Levent Batman ve gençler eşlik etti. Esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Karadağ, hem referandum süreci ile ilgili bilgi verdi, hem de esnafın sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu.


İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Gazi caddesi sel sokak ve eski saray sokak civarında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla hasbıhal edip vatandaşların kafalarındaki soru işaretlerini gidermeye çalışıp ve Evet’e destek istedi.



16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği halk oylamasının vatandaşlara doğru bir şekilde anlatılması gerektiğini ifade eden Karadağ, Önümüzde Türkiye'nin kaderini belirleyeceğimiz bir seçim var. Bu süreçte AK Parti ailesi olarak vatandaşlarımızın önüne ve oyuna sunduğumuz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliğini en iyi şekilde anlatmaya çalışıyoruz. 


Türkiye'nin bir daha kriz ve kaos ortamlarını görmemesi için, istikrarın devam etmesi için sistem değişikliğine gittiklerini belirterek, “bu bir rejim değişikliği değil, sistem değişikliğidir.



16 Nisan’da yapacağımız anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi Türkiye'mizin daha hızlı büyümesine, güçlenmesine atılan önemli bir adımdır. Biz inanıyoruz ki milli ve manevi değerlere bağlı, inançlı, vatanını seven, bayrağı uğruna canını vermede geri durmayan hemşerilerimizde bu seçimde hassas davranacaklardır. 15 Temmuz'da Çorum’da ve Türkiye’de milletimiz ile birlikte darbeye karşı durduysak, referandumda da Türkiye'nin büyümesine hayır diyenlere en güzel cevabı vermek için birlikte duruşumuzu sergileyeceğiz.


Hükümetin esnaf ve sanatkara yönelik yeni düzenlemeleri hakkında bilgiler veren Karadağ, gerek terör örgütlerinin ülkemizde uygulamaya çalıştığı hain planlar, gerek dış mihrakların oynadığı oyunlar nedeniyle durgun ve sıkıntılı bir süreç yaşayan esnaf ve sanatkarı rahatlatmak için bir takım tedbirler aldıklarını, hükümetin üretenin, çalışanın, yatırım yapanın, istihdam sağlayanın yanında olduğunu dile getirdi. Karadağ, yeni sistem ile bölgesinde ve dünyada söz sahibi, terör ile aktif mücadele eden, tehlikenin gelmesini beklemeden nerede olursa olsun müdahale eden bir anlayış içerisinde olduklarını ve Türkiye'nin referandumdan sonra yeni bir sistem değişikliğiyle 2023 hedeflerine koşar adımlarla ilerleyeceğini ifade etti.



TBMM’de kabul edilen yeni anayasa değişikliğinin referanduma götürüldüğünü anlatan Karadağ, referandum oylamasında millet hangi kararı verirse versin saygı duyacaklarını bildirdi. Türkiye’nin bir daha kriz ve kaos ortamlarını görmemesi, istikrar ortamının devam etmesi için sistem değişikliğine gidildiğinin altını çizen Karadağ, “Bu bir rejim değişikliği değil, sistem değişikliğidir. Türkiye Cumhuriyeti laik, demokratik bir hukuk devletidir.



Karadağ, birlik ve beraberliğe önem vererek, kardeşlik ve dostluk bağlarını pekiştirerek Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacaklarını sözlerine ekleyerek, Türk milletini birbirine düşürmek isteyenlere, hainlere fırsat verilmemesini istedi.


 

Son Güncelleme: 26.03.2017 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165