Karadağ ev ziyaretlerinde ‘Evet’i anlattı

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, teşkilat yöneticileri ile birlikte Bahçelievler ve Mimar Sinan Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu.

28 Mart 2017 Salı 10:45
Karadağ ev ziyaretlerinde ‘Evet’i anlattı

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, teşkilat yöneticileri ile birlikte Bahçelievler ve Mimar Sinan Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu.



Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlenen apartman toplantısında 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması hakkında bilgiler verildi,  ‘evet’ tercihinin ülke ve millet için önemi dile getirildi.


AK Parti İl Başkanı Karadağ, yaptığı duyuruda şöyle dedi; “Mesele ‘biz’ meselesi değil, mesele Türkiye meseledir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi  milletimiz içindir.


Siyasi istikrarsızlıklar sık sık hükümet değişikliklerine, milletvekili pazarlıkları vb. olaylara yol açıyor.  Çift başlılık devletin tepesinde kavgalara zemin hazırlıyor. Atatürk-İnönü, Evren-Özal,Demirel-Çiller-Erbakan,Sezer-Ecevit gibi.


Şuan ki sistemde Cumhurbaşkanı hem geniş yetkilere sahip hem de sorumsuzdur. Cumhurbaşkanı yeni sistemde hem sorumlu hem de denetime tabi olacak.



Milletimiz tek oyun kurucu olacak, Yürütmenin şekillenmesi güç odakların isteğiyle değil milletimizin isteğiyle gerçekleşecektir.

Kaos, kriz ve istikrarsızlıkların tarihe karışması için 16 Nisan'da sizlerin desteğiyle sandıklarımızı ‘evet’ ile şahlandıracağız.

Cumhurbaşkanları ve Başbakanlar arasında bugüne kadar yaşanan siyasi gerilim ve krizler bitiyor. İstikrarlı bir yönetim geliyor. Durmadan kurulan, yıkılan hükümetlerle zaman kaybedilmeyecektir, Ülkemiz önüne çıkmış fırsatlar heba edilmeyecektir.

Yeni sistemde koalisyon ihtimali yoktur. İstikrar vardır. İstikrar büyümenin, kalkınmanın ve refahın temelidir. Rahmetli Erbakan, Türkeş, Özal ve son dönemlerde Demirel bile başkanlık sisteminin ülkemiz için yararlı olacağını istemişlerdir.


Siyasi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere nasip olan yeni sistemi sizlerle birlikte 16 Nisan'da ‘evet’ diyerek gerçekleştireceğiz.



Avrupa Ülkeleri kendileri karşısında güçlü bir Türkiye istemedikleri için hayırcılara destek verip evet diyenlere baskı yapıyor.

15 yıllık AK Parti dönemi hariç her bir buçuk yılda hükümet düşmektedir. Yeni sistemle  hükümet kuramama sorunu ortadan kalkıyor.”


Son Güncelleme: 28.03.2017 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.