Karadağ söz aldı, Başbakan’ı davet etti

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, partisinin 116. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda söz aldı.

19 Nisan 2017 Çarşamba 14:33
Karadağ söz aldı, Başbakan’ı davet etti

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, partisinin 116. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda söz aldı.

Referandumdan çıkan sonuçlara dikkat çeken Karadağ, İlçe başkanlarına, teşkilatlara,  milletvekillerine, belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, il genel başkan ve meclis üyelerine, mahalle ve köy teşkilatlarına, muhtarlara, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve tüm AK Parti ailesi ve Çorumlu hemşehrilerine çalışmalarından ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.


Karadağ, yaptığı duyuruda, “ Ayrıca Teşkilat Başkan ve yardımcılarımıza, Çorum'dan sorumlu teşkilat başkan yardımcımız Hacı Turan ve İl Koordinatörümüz Recep Yıldırım'a, seçim işleri genel başkan yardımcılığımıza, SKM aşkanlığına ve özellikle Çorum SKM Başkanı Eyüp Arslan'a teşekkür ettik.


Çorum'da alınan başarılışı sonucun sebepleri ve çalışma yöntemleri hakkında bilgi verdik. Cumhurbaşkanımızın Çorum'a gelişi ve muhteşem miting hakkında bilgi verdik, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Çorum'a elen genel başkan yardımcıları, bakan, grup başkanvekillerimize, bize katkı sunan herkese teşekkür ettik. Seçim Çalışmalarında Çorum'a gelemeyen Başbakanımız ve Kadın Kolları Genel Başkanımızı Çorum'a davet ettik...


Son Güncelleme: 19.04.2017 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.