Karadağ, üniversiteli gençlerle buluştu

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, üniversiteli gençlerle buluştu.

17 Mart 2017 Cuma 18:26
 Karadağ, üniversiteli gençlerle buluştu

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, üniversiteli gençlerle buluştu. 

AK Parti İl Başkanlığında gençlerle bir araya gelen Karadağ, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması ve yeni Anayasa değişikliği paketi hakkında gençlere bilgiler vererek görüş alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman gençlerimizi önemsediğini dile getiren AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Türkiye’nin geleceğini gençlerle inşa edeceklerini söyledi.

Gençlerin geleceğin teminatı, aydınlık yarınların yılmaz bekçileri olduğunu dile getiren Karadağ, “Gençler, ecdatlarımızın onurlu milli şuura hakim torunlarıdır. Bizler siz değerli gençlerimizin her zaman yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Gençlerine güvenen seçme ehliyeti olana seçilme hakkı da veren, siyasette gençlere söz hakkı tanıyan bir iktidar olduğunu dile getiren Karadağ, “Genç nesli geleceğe iyi hazırlayacağız. Gençlerin seçilmesini istemiyorlar. Oy kullanacak 7.5 milyon seçmen var. Genç seçmenler arasında bir kafa karışıklığı oluşturmaya çalışıyorlar. 18 maddeden en önemli bir maddeden birisi sizin seçilme yaşınızın 18’e düşürülmesidir. Biz sizin seçimlerde oy kullanmanızın yanı sıra seçilmenizi de istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni anayasa değişikliği ile birlikte siyasal istikrarı sağlanacağını anlatan Karadağ, “Geçmişte neler yaşandığını iyi bilmelisiniz. Türkiye 16 Nisan’da ciddi bir sınav yaşayacak. Türkiye’nin geleceğini oyluyoruz. Güçsüz bir Türkiye ile mi yola devam edeceğiz yoksa güçlü bir Türkiye ile mi devam edeceğiz. Tüm terör örgütleri şuanda Türkiye’nin karşısında. Onlarda hayır kampanyası yürütüyor. Karar alma mekanizması daha hızlı olacak. Türkiye prangalarından kurtulacak. Türkiye şaha kalkacak. Ancak bunu istemeyen çevreler ülkenin önünü kesmek için her türlü girişimde bulunuyorlar.Türkiye’nin gelişmesini istemiyorlar. Onların tek dertleri bu” ifadelerini kullandı.

İHA


Son Güncelleme: 17.03.2017 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.