Karadağ'dan “EVET“ Teşekkürü

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Ankara'da düzenlenen il başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda 16 Nisan'da yapılan referandum sonucu değerlendirilirken, "Evet" kararının çıkmasını sağlayan halka teşekkür edildi.

19 Nisan 2017 Çarşamba 17:04
Karadağ'dan “EVET“ Teşekkürü

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Ankara'da düzenlenen il başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda 16 Nisan'da yapılan referandum sonucu değerlendirilirken, "Evet" kararının çıkmasını sağlayan halka teşekkür edildi.

AK Parti Genel Merkez toplantı salonunda Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Başkanlığında 81 il başkanının katılımı ile düzenlenen toplantıya Çorum'dan da AK Parti İl Başkanı  Av. Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse katıldı.

116. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında söz alan İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum'da referandum çalışmalarının oldukça başarılı geçtiğini, karşılıklı hoşgörü, sevgi, saygı sınırları içerisinde bir kampanya dönemi yaşadıklarını, çalışmaların meyvesini de yüzde 65'lik bir başarıyla aldıklarını dile getirdi.


Karadağ, referandum nedeniyle başta kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım’a, Genel Başkan Yardımcılarına, Çorum Milletvekillerine, Belediye Başkanına, Merkez İlçe Başkanına, İl Genel Meclis Başkanına, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanına ve tüm il ve ilçe teşkilatlarına, muhtarlara, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.


KARADAĞ, BAŞBAKAN YILDIRIM'I ÇORUM'A DAVET ETTİ

İl Başkanları Toplantısında konuşan Karadağ, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam'ı Çorum’a davet etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’da yaklaşık 70 bin kişinin katılımıyla bir miting gerçekleştirdiğini, Çorum tarihinde ilk defa böylesine coşkulu ve yoğun katılımlı bir miting düzenlendiğini anlatan Karadağ, 16 Nisan Pazar günü yapılan halk oylamasında 346.172 seçmenin sandığa gittiğini, katılım oranının % 89,41 olduğunu kaydetti. Çorum’da 219.394 seçmenin "Evet" oyunu alarak % 64,49 ile büyük bir başarıya imza attıklarının altını çizen Karadağ, bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti.


"MİLLETİN KARARI NET, SONUÇ EVET"


Anayasa değişikliği halk oylamasının, huzur ve güven içinde, yurdun her tarafında demokrasiye yakışır bir şekilde sonuçlandırıldığını sözlerine ekleyen Karadağ, "Milletimizin kararı net, sonuç 'evet' olmuştur. Bunda hiçbir tereddüt yoktur. Biz bu halk oylamasının neticesini bütün vatandaşlarımızın yararına, geleceği için olumlu, önemli bir sonuç olarak görüyoruz. Sonucu bütün Ülkemiz ve Çorum adına vakarla karşılamak mecburiyetindeyiz. Sandıktan çıkan sonuca hepimiz saygı duymak zorundayız" diye konuştu.


ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE MESAJI


İl Başkanı Mehmet Karadağ ayrıca Tunceli'de polis helikopterinin düşmesi sonucu 12 kişinin şehit olmasından dolayı derin üzüntü duyduklarını belirterek, Çorum'un Sungurlu İlçesi nüfusuna kayıtlı J. Ast. Kd. Çvş. Yavuz Selim Karaman ile diğer tüm şehitlere, Ağrı'da el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen askere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. 
Bu ülke ve millet için canını seve seve feda eden, 15 Temmuz'da demokrasiye sahip çıkan, milletin istiklaline sahip çıkan bütün şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere hayırlı, uzun ömür dileyen Karadağ, Türkiye'nin birlik ve beka mücadelesi verdiğini ifade etti. 


Son Güncelleme: 19.04.2017 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-04-20 08:28:27

inşaallah hep birlik ve beraberlik içinde oluruz. külcü ile kaya barıştı mı? dünyanın en iyi belediye başkanı külcü inşaallah su faturalarında da bu halkın "evet" verdiğini unutmadan düzenleme yapar.