KARDER iftarda buluşturdu

Kısa adı KARDER olan Çorum Kargı İlçesi ve Çevre Köyleri Derneği yönetimi tarafından iftar yemeği düzenlendi.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 14:40
 KARDER iftarda buluşturdu

Kısa adı KARDER olan Çorum Kargı İlçesi ve Çevre Köyleri Derneği yönetimi tarafından iftar yemeği düzenlendi.

İstanbul Bağcılar’da gerçekleştirilen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde dernek üyeleri ve Çorumlular buluştu.

İftar yemeğine; KARDER Başkanı Mustafa Özsoy, İstanbul Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Kartal Hakimi Nuh Hüseyin Köse, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Talip Kalkan, ÇESİAD Başkanı Ahmet Lapacı, KARDER eski Başkanları Hakkı Aydın, Selim Aydın ve Hüseyin İnal, Kargı Güreş Ağası Osman Dağlı, iş adamı Uğur Özsoy, İskilip Dernek Başkanı Şaban Gündüz, Osmancık eski Dernek Başkanı Av. Murat Başer, Arifegazili Dernek Başkanı Sururi Onan, Maksutlu Köyü Derneği Başkanı Yüksel Kabalak, Yeşilköy Derneği Başkanı Şaban Canıtes, Pelitcik Köyü Derneği Başkanı Bayram Dura, Bağözü Köyü Derneği Başkanı Hüseyin Kartal, Yağçılar Köyü Derneği Başkanı Mahir Ünal, Akkise Köyü Derneği Başkanı Abdullah Toprak, Pelitözü Köyü Derneği Başkanı Osman Kutlu, Osmanlı Arşiv Uzmanları Şakir Duran, Hacı Haldun Şahin, AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Yaşar Karaaslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan KARDER Başkanı Mustafa Özsoy, katılımcılara teşekkür ederek, İslam dininin zengin ile fakiri eşit gördüğü, Müslümanlar’ın iyilik damarlarının açıldığı, paylaşımın yoğun olduğu Ramazan ayında KARDER olarak hemşehrilerin birlik ve beraberliğini pekiştirmek, kaynaştırmak için hizmet ettiklerini ifade etti.

Başkan Özsoy, 19 Temmuz'da yapılacak Çorum Kargı Eğinönü Yayla Şenlikleri’ne de tüm hemşerilerini davet etti.

İftar yemeğinden sonra Bağcılar meydanda bulunan Çorum standında misafirlere çay ve sıcak Çorum leblebisi ikram edildi.




Son Güncelleme: 06.07.2015 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.