‘Kardeşliğimiz kazanacak, hainler kaybedecek’

Eğitim Bir Sen Çorum 1 Nolu Şube Başkanı Tahir Eşkil, İstanbul Beşiktaş’taki hain terör saldırısını lanetlediklerini söyledi.

11 Aralık 2016 Pazar 15:31
‘Kardeşliğimiz kazanacak, hainler kaybedecek’

Eğitim Bir Sen Çorum 1 Nolu Şube Başkanı Tahir Eşkil, İstanbul Beşiktaş’taki hain terör saldırısını lanetlediklerini söyledi.


Eşkil, “İstanbul Beşiktaş'ta maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırılarda 30 ‘u polis 38 kişinin şehit olduğu 3'ü ağır 166 kişinin yaralandığı, 155 kişinin de tedavisine devam edildiği hain bombalı saldırıyı lanetliyor şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı ve metanet diliyoruz” dedi. Tahir Eşkil’in konuya ilişkin açıklaması şöyle:


“Türkiye’nin yeni yönelişlerinin önü alınmak, yönetilebilir, öngörülebilir bir ülke olmaktan çıkarılmak istenmektedir. Kan ve kaostan beslenen terör örgütleri ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduğunu göstermektedir. Yaratılmak istenen güvensizlik, umutsuzluk ve yılgınlıkla huzur ve istikrar bozulmak sosyal ve ekonomik iyileşmeler sabote edilmek istenmektedir.


Ülkemizde barışı ve kardeşliği esas alan temel anlayışımız sayesinde hiç bir hainlik, birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecek, millet olarak geleceğe yürüyüş kararlılığımız engellenemeyecektir. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi tüm oyunlara rağmen kardeşlik harcımızla inşa edeceğiz.  Her zaman olduğu gibi kardeşlik kararlılığımızla ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre vereceğimiz en ciddi, akıllı ve sağduyulu karşılık olacaktır. Bu kanlı, kirli saldırılar, birlikte ortaya koyduğumuz kararlılığı daha da pekiştirecektir. Terörün hain emel ve amaçlarına hizmet etmeyecek bir bilinç ve duyarlıkla bu ve bütün terör saldırılarını tekrar kınıyor, Eğitim-Bir-Sen olarak, terör eylemlerinde hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

 

 

Son Güncelleme: 11.12.2016 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.