Kargı Göl Köy’de inceleme

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan...

21 Ağustos 2014 Perşembe 16:55
 Kargı Göl Köy’de inceleme


İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Kargı ilçesi Göl köyde bir dizi incelemelerde bulundu.


İnceleme ziyaretinde Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız ve Mesut Tuğrel, Göl Köy Muhtarı Naci Hasdemir, Kargı Göl Köy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yurt ile Dernek Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan Ünver hazır bulundu.


Ziyarette Kargı Göl Köyün şiddetli yağıştan dolayı hasar gören yolları ile köydeki alt yapılar incelendi. Göl Köy Muhtarı ile Dernek Yönetim Kurulunun köy ile ilgili taleplerini ve İl Özel İdaresi ile ortak proje gerçekleştirme taleplerini içeren dosya İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan’a teslim edildi.





Son Güncelleme: 21.08.2014 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.