Kargı'da 30 Ağustos kutlaması

Zafer Bayramı Çorum’un Kargı ilçesinde törenlerle kutlandı.

30 Ağustos 2015 Pazar 14:54
Kargı'da 30 Ağustos kutlaması
 
30 Ağustos Zafer Bayramı Çorum’un Kargı ilçesinde törenlerle kutlandı. 

Kargı Hükümet Konağı önünde düzenlenen programa Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, İlçe Garnizon Komutan V. J.Ast.Kd.Bçvş. Yusuf Başaran, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Emniyet Amiri Komiser Dursun Çördük, kurum müdürleri, okul müdürleri ile gaziler katıldı.
Törende J. II.Kd. Uzm. Çvş. Erhan Gülseven günün anlam ve önemini yapan belirten bir konuşma yaptı.

Başkomutan Mustafa Kemal’in önderliğindeki Türk ulusunun emperyalist güçlerin işgalci ordularını Anadolu topraklarından kesin olarak atarak ebedi özgürlük ve bağımsızlığına kavuştuğunu dile getiren Gülseven,Bu zafer bütün otoritelerin tartışmasız bir askeri deha olarak kabul ettiği Ulu önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk tarafından Anadolu da sağlanan milli birlik ve beraberliğin mutlak bir sonucu olarak kazanıldığını anlatan Gülseven, “Her aşaması tek tek düşülerek hazırlanan bu zafer aziz yurduna ve bağımsızlığına kasteden işgal kuvvetleri karışısın da Türk ordusunun ortaya koyduğu eşsiz bir eserdir. Anadolu halkı tek bir yumruk olarak dış ve iç odakların ihanetleri karşısında, yokluklar içerisinde büyük fedakarlıklarla verdiği kurtuluş savaşında en son başkomutanlık meydan muhaberesini de kazanarak kesin zafere ulaşmıştır. Başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş savaşının bütün kahramanlarına, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı ve hayatlarını yitiren vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz’’ dedi.



İHA

Son Güncelleme: 30.08.2015 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165