Kargı’da TOKİ’ye ilgi

Kargı’da yapılacak 275 dairelik TOKİ evleri için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

28 Şubat 2015 Cumartesi 10:13
 Kargı’da TOKİ’ye ilgi


Kargı’da yapılacak 275 dairelik TOKİ evleri için bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Kargı Belediye Kültür Sitesinde yapılan toplantıya Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, TOKİ Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


‘İlgi beklediğimizden büyük’


Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, “İlçemizde yapılacak olan 275 dairelik TOKİ evlerine beklentimizden daha büyük ilgi oldu. İlçemize şehir havasında bir görüntü sağlayacak TOKİ evleri ayrıca ödeme kolaylıklarıyla yüzlerce vatandaşımızın ev sahibi olma imkânını sağlayacak.” dedi.


‘Kargı için büyük fırsat’


TOKİ Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ise, TOKİ evlerinin yapım aşamasından ödeme koşullarına kadar, vatandaşların akıllarındaki soruları tek tek cevaplayarak, TOKİ’nin Kargı halkı için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi.


Karaca, konuşmasının sonunda Kargı’ya bu fırsatı sağladığı için Belediye Başkanı Zeki Şen’e teşekkür etti. (Kargı-Havadis)




Son Güncelleme: 28.02.2015 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.