Karla mücadele sürüyor

Çorum İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün karla mücadele çalışmaları devam ederken, vatandaşlar da "0 364 222 1 222" Kar Mücadele Hattı'nı kullanmaya başladı.

11 Ocak 2017 Çarşamba 08:36
Karla mücadele sürüyor

Çorum İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün karla mücadele çalışmaları devam ederken, vatandaşlar da "0 364 222 1 222" Kar Mücadele Hattı'nı kullanmaya başladı.


Kar Mücadele Hattına gelen ihbarlarla 3 kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Bunlardan ilki Merkez Eymir Köyü civarında yolda kalan TEDAŞ ekipleri oldu. Olay yerine hızlı bir şekilde hareket eden ekipler yolları temizleyerek TEDAŞ ekiplerini kurtardı.



İkinci kurtarma operasyonunda, yol şartlarından dolayı yoldan çıkıp kara saplanan Merkez Gemet Köyü İmamının aracı kurtarıldı. Olay yerine giden ekipler Merkez Gemet Köyü İmamının aracını olduğu yerden çıkartarak güvenli bir şekilde köye ulaşımını sağladı.



Yine aynı gün gerçekleşen üçüncü kurtarma operasyonunda da, karın yolları kapatmasından dolayı yolda kalan Merkez Çatak Köyü grup yolunda kara saplanan Kızılpınar Köyü Okul Servis Aracı oldu. Olay yerine hızlı bir şekilde giden ekipler okul servis aracını bulunduğu yerden çıkartarak güvenli bir şekilde yola devam etmesini sağladı.



Kapanan köy yolu kalmaması için ve mağdur olan vatandaşların yardımına ivedi şekilde koşabilmek için İl Özel İdaresi destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri 24 saat görevinin başında. 
"0 364 222 1 222" Kar Mücadele Hattı aradığı takdirde en kısa süre içerisinde ekipler vatandaşların yanında olacak.



 

Son Güncelleme: 11.01.2017 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.