Karşıyaka miniklerine büyük alkış

Çorum Karşıyaka Anaokulu minikleri 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında AHL Park’ta yaptığı gösteri büyük ilgi topladı.

24 Nisan 2017 Pazartesi 08:42
 Karşıyaka miniklerine büyük alkış


Çorum Karşıyaka Anaokulu minikleri 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında AHL Park’ta yaptığı gösteri büyük ilgi topladı.



Gösteriyi Çorum Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kır, Miniklerin aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Minikler İzmir marşı eşliğinde yaptıkları gösteride adeta izleyenleri büyüledi.


Karşıyaka anaokulu gülenyüzler sınıfı minikleri Kırmızı- Beyaz ve ayyıldız bayraklı kostümleri ile de dikkat çekti.




Öğretmenleri Ayşenur Kulkara ve Okul Müdürü Leyla Külcü eşliğinde yaptıkları gösteriler sonunda minikler izleyiciler tarafından adeta alkış yağmuruna tutuldu.



Gösteri sonunda Livza Buğlem Köse, isimli minik öğrencinin İstiklal Marşını okuması ile bazı izleyicilerin ve velilerin gözyaşını tutamadığı görüldü. 
Alkış tufanının koptuğu program sonunda bir açıklama yapan Okul Müdürü Leyla Külcü, “Manevi değerlerine sahip çıkan, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek istiyoruz “ dedi.



Külcü, gösteri için gülenyüzler sınıfı öğretmeni Ayşenur Kulkara teşekkür etti.


Son Güncelleme: 24.04.2017 08:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.