Kasaplar Odası zirveye katıldı

Çorum Ticaret Borsası ve Çorum Kasaplar ve Celepler Odası yöneticileri 19-22 Kasım 2014 tarihleri...

24 Kasım 2014 Pazartesi 18:23
 Kasaplar Odası zirveye katıldı


Çorum Ticaret Borsası ve Çorum Kasaplar ve Celepler Odası yöneticileri 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenen Büyükbaş ve Küçükbaş Besi Hayvancılığı ve Teknolojileri Zirvesi’ne katıldılar.


Afyonkarahisar Anemon Hotel’de 3 gün gerçekleştirilen zirveye Çorum Ticaret Borsası’nı temsilen Borsa Başkan Vekili Turan Ünlü ve Çorum Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür katıldı.


Zirve hakkında görüşlerini aldığımız Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür,  Türk küçükbaş ve büyükbaş besi sektörünün gelişmesi, verimliliğinin artırılarak; sürdürülebilir üretimi ve en önemlisi doğru şekilde pazarlanması için, canlı hayvan borsalarının teşvik edilip desteklenerek besi hayvancılığı ve kırımızı et üretimi ile ilgili gerekli bilgi ve teknolojilerin üreticilerle birlikte, sektör profesyonelleriyle buluşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen zirvenin oldukça verimli geçtiğini kaydetti.


3 ayrı komite halinde gerçekleştirilen zirvenin Besi Hayvanları Pazarlama Komitesi’nde Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş’ın ve kendisinin yer aldığını, Ali Bektaş’ın katılamadığı zirvede Bektaş’ı temsilen Borsa Başkan Vekili Turan Ünlü’nün katıldığını vurgulayan Recep Gür, zirvenin ardından Afyon Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı Satış Salonu’nu gezme fırsatı bulduklarını sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 24.11.2014 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.