Katil İsrail'e Mescid-i Aksa tepkisi

Mescid-i Aksa'ya yasağa Çorum'dan tepki

31 Ekim 2014 Cuma 14:10
Katil İsrail'e Mescid-i Aksa tepkisi

Siyonist İsrail’in Müslüman coğrafyanın ilk kıblesi Mescidi Aksa’ya girişleri 47 yıl aradan sonra kapatması ve işgal ettiği topraklarda Filistinliler’e karşı katliamlarına devam etmesine tepkiler artıyor.

Anadolu Gençlik Derneği’nin organizesinde bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla bugün bir protesto eylemi düzenlendi.

Cuma Namazı çıkışı Hürriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen  eylemde Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Bekir Uyanık bir konuşma yaptı. Tekbirlerin getirildiği eylemde srail politikaları lanetlendi, İslam ülkelerine birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı. Eyleme destek veren vatandaşlar, işgalci  İsrail’in kahrolması için hep birlikte beddua etti.






habercim19





Son Güncelleme: 31.10.2014 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.