Kavgalı teşkilatlar değişecek

AK Parti'de bütün teşkilatlar gözden geçirilecek, başarılı teşkilatlarla yola devam edilecek. Teşkilat başkanlarının referandumda oyların düşmesine etki edip etmedikleri, kamuoyu yoklamaları da dikkate alınarak değerlendirilecek. Milletvekili ve belediye başkanı ile geçinemeyen, kavgalı teşkilatlar değiştirilecek.

22 Haziran 2017 Perşembe 16:02
 Kavgalı teşkilatlar değişecek


AK Parti'de bütün teşkilatlar gözden geçirilecek, başarılı teşkilatlarla yola devam edilecek. Teşkilat başkanlarının referandumda oyların düşmesine etki edip etmedikleri, kamuoyu yoklamaları da dikkate alınarak değerlendirilecek. Milletvekili ve belediye başkanı ile geçinemeyen, kavgalı teşkilatlar değiştirilecek.


Yenilenme ve gençleşme sürecini MKYK ve MYK ile başlatan AK Parti'de değişim il ve ilçe teşkilatları ile devam edecek. Temmuz ayı başından itibaren kongrelere başlanacak. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen kongrelerde teşkilatların belirlenmesindeki en büyük kriter referandum performansları olacak. Bütün teşkilatları gözden geçirilecek ancak başarılı teşkilatlarla yola devam edilecek. Teşkilat başkanlarının referandumda oyların düşmesine etki edip etmedikleri, kamuoyu yoklamaları da dikkate alınarak değerlendirilecek. Belediye başkanı ve milletvekilleri ile olan ilişkilerine bakılacak.


KAVGALILAR GİDECEK


Türkiye gazetesinin haberine göre, milletvekili ve belediye başkanı ile geçinemeyen, kavgalı teşkilatlar değiştirilecek. Teşkilatlarda görev alacak isimlerin belirlenmesinde gençlere ve kadınlara ağırlık verilmesi bekleniyor. AK Parti'nin en geç 2018'in ilkbaharında 6. Olağan Kongresini yapmayı planladığı belirtiliyor. Teşkilatlardaki yenilenmeye paralel olarak belediyeler için de çalışma yapılıyor. Vatandaşın ve teşkilatların da değerlendirmeleri dikkate alınarak AK Partili belediyelerin performans ve memnuniyet karnelerini çıkarıldı.


180 GÜNLÜK YOL HARİTASI


Öte yandan 1 Temmuz'da yapılacak Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında 180 günlük yol haritasının startı verilecek. Toplantı, en son 14 Ağustos 2014'te il başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildikten sonra ilk genişletilmiş il başkanları toplantısı olacak. Kadın Kolları ile Gençlik Kolları başkanlarının da katılacağı toplantının soru cevap şeklinde uzun soluklu bir istişare toplantı olacağı, Erdoğan'ın her ille ilgili geniş değerlendirmeler yapacağı belirtiliyor.


(Kaynak: Türkiye Gazetesi)


 

Son Güncelleme: 22.06.2017 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-06-22 22:13:39

o zaman bizimkileri toptan değiştirsinler.çünkü sami ceylan-külcü'yü sevmiyordu(gerçi bu aralar el eleler arkadaşlar) külcü-h.ibrahim kaya ile küs muhtemel onlarda yakında elele olurlar. sami ceylan mehmet karadağ'ı il başkanı yaptırdı külcü'yü yemek için yani bizimkilerin işine akıl sır ermez cumhurbaşkanımız bunları toptan lasın en iyisi.

Avatar
ismail baş çamlıca @vatansever 2017-06-22 23:28:05

iyi güzel yorum yapmışşın fakat bu kadarını biliyorsun mümkünse ismini acık yazarsan belki bizlerde bir şeyler yazarız hiç olmazsa eleştiri dikkate alınır

Avatar
vatansever 2017-06-23 09:52:52

ismail baş çamlıca, sizin bildiklerinizi yazmanız için ismimi yazmam mı gerekiyor. doğru bildiklerini yazman için bahane aramana gerek yok. bak sen doğruları yazamıyorsun ki ben neden ismimi yazayım. çorum'da 100 tane ak partiliyi çevir doksanı bunları söyler sana. eleştirimi dikkate almışsın zaten. örnek mi istersin; bir toplantıda külcü ile h. ibrahim kaya tartışmadı mı? ardından ibrahim kaya partiden ceza almadı mı? gazetelerde haber yapılmadı mı? hadi sende anlatsana!!!!

Avatar
vatandaş 2017-06-23 12:09:36

vatansever isimli yorumcu doğru söylüyor. i̇smail bey isterse gazete arşivlerinden külcü ile sami ceylan'ın aralarının bozuk olduğunu görebilir. sami ceylan ile külcünün arasının olmadığı ve bir seçimde sami ceylan'ın o dönemde bile mehmet karadağ'ı desteklediği belirtiliyor. yani ismail bey kaçak güreşme bildiğin bir şey varsa yaz yoksa vekilin veya külcü'nün savunucusu gibi yorum yapma.