Kaya Laçin’de sorun dinledi

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Laçin ve köylerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

31 Temmuz 2014 Perşembe 14:32
 Kaya Laçin’de sorun dinledi


İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Laçin ve köylerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


Kaya, ilçe merkezinde bulunan Özel Çorum Bakım Merkezi ile ilçedeki dört köyü ziyaret etti. Karasoku köyünde park açılışına katılan  Kaya, Muhtar Mustafa Dişkaya'nın eşliğinde köy halkı ile bir araya geldi.


Doğanlar, Çamlıpınar ve Çamlıca köylerini zyaret eden Kaya, Doğanlar Köyü Muhtarı Metin Şenol, Çamlıca Köyü Muhtarı Yaşar Özdilli ve Çamlıpınar Köyü Muhtarı Hüseyin Al ile görüşerek köyün ve köylünün sorunlarını dinledi.


Meclis Başkanı Kaya'ya Laçin İl Genel Meclis Üyesi Ömer Çatalpelit, Laçin AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, Laçin eski Belediye Başkanı Erdal Altuntaş eşlik etti. Ayrıca Meclis Başkanı Kaya, ziyaretleri sırasında Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş ile de karşılaşarak görüştü.




Son Güncelleme: 31.07.2014 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165