Kaya süpermarket açıldı

Kaya Süpermarket dün Çorum'un Osmancık ilçesinde hizmete açıldı.

26 Eylül 2014 Cuma 10:25
 Kaya süpermarket açıldı


Kaya Süpermarket dün Çorum'un Osmancık ilçesinde hizmete açıldı.


Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi'nde gerçekleşen açılışa Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.


Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda duayı Vaiz Ali Mustafa Yıldırım yaptı.


Mehmet Kaya'nın sahibi olduğu Kaya Şirketler Grubu bünyesinde hizmete sunulan süpermarketin açılış kurdelesini protokol üyeleri birlikte kesti.


Belediye Garajı içi, Çorum Caddesi D-100 karayolu üzerinde bulunan üç market ile Yeni Mahalle Tillim Çayı mevkiindeki bir spot mağazadan sonra Osmancık'a yeni bir alışveriş merkezi daha kazandıran Mehmet Kaya, açılış töreninde tebrikleri kabul etti.


Geniş ve ferah bir ortamda hizmet veren Kaya Süpermarketi gezen davetliler, açılışa özel indirimlere büyük ilgi gösterdiler.


Açılış töreni yapılan ikramlarla devam etti.





Son Güncelleme: 26.09.2014 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.