Kaya’dan Kutlu Doğum Haftası mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, 20-26’ın Kutlu Doğum Haftası olarak kutlandığı söyledi.

18 Nisan 2017 Salı 16:42
Kaya’dan Kutlu Doğum Haftası mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, 20-26’ın Kutlu Doğum Haftası olarak kutlandığı söyledi.


Kaya, Mukaddes kitabımız Kur'ân-ı Kerîm, Yüce Allah tarafından insanlara merhamet ve kılavuz olmak için Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) aracılığıyla insanlığa indirilmiş ve tebliğ edilmiştir” diyerek, konuya ilişkin açıklamasında şunları dile getirdi:


“Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) efendimiz, insanların en hayırlısı, hakikatin sadık emanetçisi, yaşantısı ile bütün insanlık için örnek olmuş Allah'ın elçisidir.


Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V), hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış ve insanlara nakşetmiştir.


Bu duygu ve düşünceler ışığında, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyor, bu çok özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”


Son Güncelleme: 18.04.2017 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165