‘Kayıt altına alınmayan herşey kayıptır’

SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Vali Ahmet Kara, Defterdar Ali Sormaz ve Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak’ı makamında ziyaret etti.

01 Mart 2016 Salı 15:19
‘Kayıt altına alınmayan herşey kayıptır’

SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Vali Ahmet Kara, Defterdar Ali Sormaz ve Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak’ı makamında ziyaret etti.


İlk olarak heyet Vali Ahmet Kara’yı ziyaret etti.

Son yıllarda meslek mensuplarının iş yükününün gittikçe ağırlaştığını belirten Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Son yıllarda giderek meslek mensuplarımızın iş yükünün ağırlaştığı bir süreç yaşıyoruz. Bütün kurumlar bizim bilgimize ihtiyaç duydukları için güvenilir bir biçimde biz bunların hizmetlerini veriyoruz. Geldiğimiz noktada 3568 sayılı yasanın üzerinden 26 yıl geçti. Bu süreçte de ülkemizde birçok değişikliğe uğrayan reform yasalar varken, bizim meslek yasamız hala reforma uğramadı, buda büyük bir eksiklik diye düşünüyorum.” dedi.

‘KAYIT ALTINA ALINMAYAN HERŞEY KAYIPTIR’

Ziyarette konuşma yapan Vali Kara’da, esas muhasebenin insanın hayatının muhasebesi olduğunu ifade ederek, “Esas muhasebe insanın hayatının muhasebesidir. Her günün, haftanın, ayın muhasebesini yapmalıyız. Çağdaş toplumlarda hayat hızlı akıyor. Kayıt altına almadığınız her şey kayıptır. Dolayısıyla her şeyimizi kayıt altımıza almamız lazım. Bunu en iyi sizler yapıyorsunuz. Haftanızı kutluyorum.” diye konuştu.


Heyet daha sonra Defterdar Ali Sormaz’ı ziyaret etti.


‘SİZLERE MÜTEŞEKKİRİZ’


Ali Sormaz, “Mesleğin sorunları var, meslek var oldukça sorunlarda bitmeyecektir. Sizlerin iyi enforme etmesi ve hazırlık yapmasıyla yaşanan sorunların geride kalması muhtemeldir. Sizlere müteşekkiriz. Bu haftanın hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.


Heyet son olarak Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak’ı ziyaret etti.


Burada da bir konuşma yapan SMMMO Başkanı Yıldırım, Vergi Dairesi ile birlikte yol yürüdüklerini dile getirerek, “Meslek camiamız idaremizin her zaman yanında.” dedi.


Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak’ta Muzaffer Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, günlerini kutladı.


SMMMO yönetimi daha sonra, Muhasebe Haftası kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu, İŞKUR, ve ÇESOB’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 




Son Güncelleme: 01.03.2016 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.