Kayıtlar 26 Eylül'de başlıyor

Çorum Belediyesi, “Çorum Ecdadın İzinde Çanakkale Yolunda” projesi kapsamında 2500 kişiyi daha Çanakkale’ye götürecek.

20 Eylül 2016 Salı 13:43
Kayıtlar 26 Eylül'de başlıyor


Çorum Belediyesi, “Çorum Ecdadın İzinde Çanakkale Yolunda” projesi kapsamında 2500 kişiyi daha Çanakkale’ye götürecek.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kurban Bayramı öncesine kadar 8400 kişinin Çanakkale’yi gezme imkânı bulduğunu belirterek gelen talepler doğrultusunda 2500 kişiyi daha Çanakkale gezisine götüreceklerini söyledi. Çanakkale’yi görme imkanı bulamayan vatandaşların düzenledikleri gezi ile birlikte Çanakkale’yi gezdiklerini belirten Başkan Külcü, 26 Eylülde başlayacak olan Çanakkale gezilerine katılmak isteyenlerin Saat Kulesi yanında oluşturulan kayıt bürosundan kayıt yaptırabileceklerini vurguladı.


Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Çanakkale gezilerine 2500 kişinin daha katılmasıyla birlikte bu yıl toplam 10 bin 900 kişi Çanakkale’yi gezmiş olacak.

Son Güncelleme: 20.09.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.