Kaza sonrası yumruklar konuştu

Çorum’da meydana gelen trafik kazası sonrası yumruklar konuştu. Tekmeli tokatlı kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 18:34
Kaza sonrası yumruklar konuştu

Çorum’da meydana gelen trafik kazası sonrası yumruklar konuştu. Tekmeli tokatlı kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. 

Kavga, Osmancık Caddesi’nde yaşanan trafik kazasının ardından meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ulu Cami istikametinden Fatih Caddesi’ne seyir halinde olan iki otomobilin sürücüleri trafikte bir süre sonra tartışmaya başladı. Sürücülerden birisi aracını aniden diğer aracın önüne kırınca çarpışma meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araçlardan birisi karşı şeride geçerek bir süre sonra durabildi. Bu sırada yoldaki yayalar üzerlerine gelen aracın kendilerine çarpmaması için kaçtı. Diğer araç ise park halindeki iki otomobile çarptıktan sonra durabildi. 

Kazanın ardından bayan sürücü ve diğer sürücü arasında tartışma yaşandı. Daha sonra kadın sürücünün yakınları ile diğer sürücü arasında tekmeli yumruklu kavga başladı. Kavga bölgede bulunan esnafların araya girmesiyle son buldu. 



Son Güncelleme: 02.08.2017 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.