Kazanan Samsun Metro Veteran

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde yedinci hafta maçında Samsun MetroVeteranlar ile Çorum Hitit Masterler Cumartesi günü Samsun'da karşılaştılar. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta 2-0 ile kazanan Samsun oldu.

20 Şubat 2017 Pazartesi 16:01
Kazanan Samsun Metro Veteran

TMVFL Türkiye
 Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde yedinci hafta maçında Samsun MetroVeteranlar ile Çorum Hitit Masterler Cumartesi günü Samsun'da karşılaştılar. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta 2-0 ile kazanan Samsun oldu.

Cumartesi günü 19 Mayıs stadı yanı 1 nolu sahada oynanan maça hızlı başlayan takım Samsun Veteranlar oldu. Kanatlarda oynayan Celil Sağır ve Mehmet Nas'ı etkili kullanan, ileride Ali ve Korhan'la gol arayan Samsun Metro Veteranlar golleri ilk yarıda buldu. Sağ tarafta topla buluşan Korhan, kaleyi yokladığı üçüncü denemesinde golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonrada oyunun kontrolünü elinde bulunduran Samsun'lu Veteranlar, aradığı ikinci golü golcüsü Ali Çelik'le bularak farkı 2'ye çıkardı. Çorum Hitit Masterler, ilk yarının sonlarına doğru Mustafa Aksoy'la yakaladığı pozisyonda golü bulamayınca ilk yarı Samsun Metro Veteranlar takımının 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda oyunu kendi lehine çevirmek için Çorum Hitit Masterler takımının Mustafa Doğan, İsmail Koçak ve Elvan Milağ ile gol girişimlerinde kaleci Cengiz net üç pozisyonda çok başarılıydı. İkinci yarıda her iki takımında gol girişimlerinde kaleciler Cengiz ve Sebahattin gole izin vermedi. İkinci yarıda sol kanattan Celil ile etkili ataklar yapan Samsun Metro Veteranlar ataklarında başka gol sesi çıkmadı. Maçta başka gol olmayınca Samsun Metro Veteranlar ilk yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazandı.

Lider Samsun Metro Veteranlar ile en yakın takipcisisi Çorum Hitit Masterler maçı gerçekten izlenmeye değer bir maçtı. Üst düzey takımlarda futbol oynamış ama hala futbolun güzelliklerini sunmaktan hiçbir şey kaybetmemiş futbolcuları izlemek keyifliydi. Kazandığı 3 puanla liderliğini iyice pekiştiren Samsun Metro Veteranlar aynı zamanda Batı Karadeniz Grubu Şampiyonluğuna da emin adımlarla ilerliyor. Çorum Hitit Masterler, ilk defa deplasmanda puan alamadı. Grupta tek yenilgisini Samsun'dan alan Çorum Hitit Masterler rakibinden yine puan alamadı.


Son Güncelleme: 20.02.2017 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165