Kazanırsak prim verecekler

Çorum Belediyespor Mali As Başkanı Mustafa Özbayram, Necati Ceyhan ve İbrahim Eceviş’in Manavgat Evrensekispor...

18 Kasım 2013 Pazartesi 17:10
 Kazanırsak prim verecekler


Çorum Belediyespor Mali As Başkanı Mustafa Özbayram, Necati Ceyhan ve İbrahim Eceviş’in Manavgat Evrensekispor müsabakasının kazanılması halinde takıma galibiyet primi verecekleri sözünü verdiklerini bildirdi.

Özbayram, yaptığı açıklamada, “17 Kasım 2013 Pazar günü sahamızda oynadığımız, Düzyurtspor maçını 2-0 kazanan takımımız şampiyonluk yolundaki en önemli galibiyetlerden birisini elde ederek 13. hafta sonunda 2. Sıraya kadar yükselerek şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Kazanılan seri galibiyetler sonun da tüm çevrelerin dikkatini çeken takımımız için bu hafta deplasman da oynayacağımız Manavgat Evrensekispor müsabakasının önemi birkat daha artmıştır.

Takımımızın başarısı Çorum futbol severleri fazlasıyla memnun etmiş ve 2. Lig yolunda geleceğe daha ümit ile bakmamıza neden olmuştur. Bu bağlamda takımımıza destek olmak üzere ilimizin değerli iş adamları Sayın Necati Ceyhan ve İbrahim Eceviş Manavgat Evrensekispor müsabakasının kazanılması halinde takıma galibiyet primi vereceklerini kulübümüze bildirmişlerdir.” dedi.




Son Güncelleme: 18.11.2013 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.